Trakteren

Wilt u trakteren op uw werk of uw school? En wilt u dit jaar echt eens iets anders bij de koffie of thee? Wij verzorgen de lekkere en aparte traktatie: oliebollen met of zonder krenten op een uitdeelschaal inclusief poedersuiker en servetten. U kunt natuurlijk ook kiezen voor appelbeignets, appelflappen of onze andere specialiteiten.

 

Speciaal voor bedrijven

Wilt u uw werknemers verrassen of wilt u dit jaar eens iets anders als relatiegeschenk? Kom vrijblijvend langs om u te laten informeren naar onze mogelijkheden.

Geboorte-Oliebollen Arrangement

Iets anders serveren dan beschuit met muisjes na de geboorte van uw zoon of dochter, thuis of op uw kraamfeest? Of wilt u uw familie op ludieke wijze op de hoogte brengen van de komst van uw dochter of zoon of organiseert u een baby-shower?

Bestel dan de geboorte oliebollen! Deze oliebollen zijn bedekt met roze/blauwe chocolade en witte chocolade met roze/blauwe muisjes. Een gegarandeerd succes en zeker een specialiteit voor uw kraambezoek. Sinds 2015 bakken we ook een genderreveal-bol, een grotere oliebol met daarin roze of blauwe chocolade om zo het geslacht van uw baby bekend te maken.

High Tea Arrangement

Voor een High Tea hebben we speciale High Tea oliebollen. Dit zijn kleinere oliebollen gevuld met verschillende smaken zoals berliner, aardbeienfruffi, kersenfruffi of bedekt met een laagje witte, bruine en roze chocolade. 

Deze High Tea oliebollen zijn niet alleen lekker met een kopje thee maar kunt u natuurlijk ook gewoon op een verjaardag of feestje serveren! Succes verzekerd! Bij dit High Tea arrangement kunt u de etagère van ons lenen zodat u de bollen op een mooie manier kan presenteren aan uw gasten.

Let op: Ons high tea arrangement wordt alleen op bestelling geleverd!