Facebook

BEDANKT!👍🏻👍🏻👍🏻
De kraam is gepoetst en naar het pakhuis, de vuile was is weggewassen en hiermee is het seizoen 2019/2020 geëindigd! Wij bedanken u voor uw klandizie en gezelligheid. We wensen u fijne, gezellige en bovenal gezonde maanden toe en zien u graag weer vanaf 15 oktober!
Viamia Bloemcreaties bedankt voor de mooie bloemstukken die ook dit seizoen weer door jou geleverd zijn!

Een nieuwtje: de foto-donuts kunt u het gehele jaar bij ons bestellen, volg de pagina van Dordtsche Donuts. Stuur een pb op 1 van onze pagina’s of een app naar 06-53397683!!!!

Veel liefs George, Helen en Romy💋💋💋
PS over 255 dagen zijn we er weer, u kunt alvast beginnen met aftellen! 😉
...

View on Facebook

De winnaars van de laatste Like, Share en Win actie van dit seizoen zijn bekend! Gefeliciteerd allemaal! 🎉👍🏻 taggen van de winnaar mag, graag zelfs😀

Niet gewonnen? Niet getreurd! Vandaag is onze laatste verkoopdag van dit seizoen en daarom bij aankoop van 10 olie-/krentenbollen, 2 stuks gratis! 😍🎉👍🏻We zijn vandaag geopend tot 18:00! Let op: OP = OP!!!!

De winnaars kunnen hun prijs vandaag ophalen, vergeet niet uw ID mee te nemen!
...

View on Facebook

Vandaag laatste vrijdag van dit seizoen en ook vandaag hebben we de stakingsaanbieding: 2 olie-/krentenbollen gratis bij aankoop van 10 olie-/krentenbollen! Aanbieding is ook voor niet stakers 😂😂😂
Zaterdag 1 februari = laatste verkoopdag van het seizoen!
...

View on Facebook

Omdat er vandaag veel (klein)kinderen thuis zijn ivm de lerarenstaking hebben wij voor deze kids en hun (groot)ouders een leuke stakingsaanbieding: bij aankoop van 10 oliebollen of krentenbollen krijgt u 2 stuks GRATIS. Deze aanbieding geldt ook voor als uw kind wel naar school moet of als u uzelf of iemand anders wilt verwennen 😉😉😉
Als u nog een cadeaubon in huis heeft, vergeet deze dan niet uiterlijk zatedag in te leveren!!! Zaterdag = laatste dag van het seizoen!!!!
...

View on Facebook

Zaterdag 1 februari = laatste dag van dit seizoen!
Komt u nog langs om te genieten van een lekkere oliebol? We starten nu nog 1 keer met een “like, share en win actie”, dus misschien zijn uw laatste oliebollen van dit seizoen wel GRATIS!

LIKE SHARE EN WIN!
Met wie wilt u een oliebol eten? We zijn op zoek naar 5 winnaars, zij krijgen allen een zak met 7 olie-/krentenbollen!
Wat moet u doen?
1. Like onze pagina
2. Deel dit bericht (openbaar)
3. Reageer op dit bericht: Tag of Vertel ons met wie u deze oliebollen gaat delen!
Succes🍀🍀🍀
...

View on Facebook